CatalunyaCaixa utilitza cookies! L'objectiu és prestar un millor servei, fer més fàcil la navegació i fer-ne estadístiques. Si segueixes navegant, entendrem que n'acceptes la instal·lació i l'ús. Més informació en la política de cookies.

Anar al contingut principal

CatalunyaCaixa, hipoteques, dipòsits, comptes corrents i plans d'estalvi.

Desconfia dels correus inesperats o finestres emergents que et demanin dades privades.

  • Els correus electrònics:

Un origen de possibles perills és el correu electrònic. Hi poden arribar codis maliciosos (virus, programes espia, etc.) i altres atacs emmascarats per intentar aconseguir les claus que el client usa en els serveis telemàtics. Les mesures de prevenció d'aquests perills són:

- Esborrar directament aquells correus electrònics d'origen desconegut o poc fiable, sense obrir-los. 

- No acceptar documents ni arxius que provinguin de persones desconegudes o que tinguin un origen poc fiable.

- No executar directament els fitxers annexats. És molt més segur extreure'ls prèviament en un directori de l'ordinador i passar-hi l'antivirus abans d'obrir-los.

- Desconfiar d'aquells correus que arribin en idiomes poc habituals per al client o que ofereixen premis, promocions gratuïtes o imatges espectaculars.

- No participar en missatges en cadena. La majoria contenen informació falsa i són una forma d'expansió de virus i captació d'adreces de correu electrònic.

- No contestar mai un missatge publicitari no autoritzat (spam) per sol·licitar no tornar-ne a rebre cap més.

- Tenir desactivada la previsualització de missatges.

- Recordar que CatalunyaCaixa mai no enviarà cap correu per sol·licitar les claus d'accés als seus serveis.
En cas que es detecti un missatge d'aquest tipus o per a qualsevol altre dubte, cal posar-se en contacte amb el nostre centre de suport a clients al telèfon 902 49 99 50 o enviar un correu a info@catalunyacaixa.com amb el títol frau.

  • Finestres emergents

Si t'apareix una finestra emergent demanant-te dades personals (codis d'usuari o claus de la targeta de coordenades) és molt probable que tinguis l'equip infectat amb un virus (troià o similar). Si es així, no hi posis mai cap tipus de dada i verifica que l'antivirus funciona correctament. Per a qualsevol altre dubte, cal posar-se en contacte amb el nostre centre de suport a clients al telèfon 902 49 99 50 o enviar un correu a info@catalunyacaixa.com.

  • Enllaços d'interès:

- És aconsellable visitar les pàgines de seguretat informàtica i d'alertes de virus de manera habitual.

- A continuació es relacionen una sèrie d'enllaços a altres webs que publiquen informació relativa a la seguretat de l'ordinador i d'Internet. Vincles generals sobre seguretat i Internet:

- AI (Asociación de Internautas): http://seguridad.internautas.org
- Observatori de Seguretat INTECO: http://www.inteco.es/rssRead/Seguretat/Observatori
- Hispasec Sistemas (seguretat i tecnologies de la informació): http://www.hispasec.com
- Virusprot: http://www.virusprot.com
- APWG (grup de treball antiphishing): http://www.antiphishing.orgPer a qualsevol dubte o aclariment l'atendrem al telèfon 902 42 55 42, a la nostra xarxa d'oficines o, si ho prefereix, a través de correu electrònic.

Operacions

Entra i opera

DNI

Has oblidat les claus?

Opcions:
Ajuda
Espai CX Vídeos
Seguretat

Accés a la banca mòbil

Destacats