Anar al contingut principal
El Bloc de CatalunyaCaixa

CatalunyaCaixa Bloc

"Benvingut al bloc corporatiu de CatalunyaCaixa, un espai que neix per apropar tots els temes relacionats amb l'entitat que creiem que et poden interessar."

CatalunyaCaixa llança nous Plans de Pensions per preparar el futur amb excel·lent rendibilitat

22 nov. 2011

CatalunyaCaixa incorpora dos nous plans de pensions a la seva gamma de productes: CX Plus 30 PP i CX Plus 12 PP. Ambdós nous productes s'adrecen a inversors de perfil conservador que vulguin tenir una alta rendibilitat garantida.

CX Plus 30 PP ofereix una rendibilitat garantida del 30% a vuit anys i tres mesos, amb una TAE del 3,25%.

 

L'altre nou pla, CX Plus 12 PP, garanteix un 12% de rendibilitat en quatre anys i cinc mesos, amb un 2,60% TAE.

Tots dos plans són per a imports de mínim 1.000 euros, són exclusius per a noves aportacions o traspassos de plans de pensions d'altres entitats i es poden contractar fins el 31-12-2011.

CatalunyaCaixa ofereix a més un servei per ajudar els clients a planificar la seva inversió amb assessorament expert. A qualsevol oficina de l'entitat, el client pot esbrinar quina seria la seva pensió pública segons els seus ingressos, quin pla de pensions li seria més favorable per a compensar-la, quines aportacions li caldria fer i quins avantatges fiscals li suposaria, tot gràcies a l'eina dels gestors Simulador per a la Jubilació.

Els Plans de Pensions permeten estalviar per a la jubilació aprofitant els avantatges fiscals que ofereix aquest tipus de producte.