Anar al contingut principal
El Bloc de CatalunyaCaixa

CatalunyaCaixa Bloc

"Benvingut al bloc corporatiu de CatalunyaCaixa, un espai que neix per apropar tots els temes relacionats amb l'entitat que creiem que et poden interessar."

CatalunyaCaixa i AMPANS signen un conveni de col.laboració per oferir una nova targeta solidària

28 nov. 2011

CatalunyaCaixa i AMPANS han signat un acord de col·laboració per tal d'oferir una targeta de crèdit solidària que proporciona avantatges financers als seus titulars i alhora contribueix en el finançament del projecte d'aquesta organització.

La Fundació Ampans és una entitat sense afany de lucre que, des del 1965, dedica la seva activitat a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies.

                                          

La nova targeta solidària és una targeta de crèdit, que no té cap cost per al seu titular, i que té la particularitat que, utilitzant-la per a fer el pagament de les compres a comerços, l'usuari contribueix a finançar activitats desenvolupades per la fundació. Concretament, CatalunyaCaixa cedeix un 0,10% de la facturació global d'aquestes targetes a AMPANS, qui destinarà aquests ingressos a ampliar el programa de beques i ajudes a les famílies i a l'organització d'activitats de lleure de les persones usuàries d'aquesta organització. 

A més, els titulars d'aquestes targetes gaudeixen dels avantatges que ofereix CatalunyaCaixa, com un 3% de descompte en gasolina a les estacions de servei BP, la participació en el Programa Més Per Tu, condicions financeres preferents i descomptes en entrades i espectacles a través del servei Telentrada.

La targeta MasterCard d'AMPANS i CatalunyaCaixa es pot adquirir sol.licitant-la directament a la fundació o a qualsevol de les oficines de l'entitat financera. 

Més informació:

- Fundació Ampans Tel. 93 827 23 00

- CatalunyaCaixa Tel. 93 878 27 45